Càritas Parroquial - Informació Campanya de Nadal 2020
CAT  ESP  ENG
Càritas Parroquial - Informació Campanya de Nadal 2020

image

Amb molta satisfacció donem a conèixer els resultats obtinguts.

En la Campanya de recollida d’aliments, realitzada els dies 12 i 13 de desembre, es van recollir 1.980 kg. d’aliments, valorats en 5.294,54 €, que han permès repartir 54 lots a famílies necessitades.

Així mateix a petició del grup de la Legió de Maria hem lliurat aliments (20 lots) a les religioses de clausura Clarisses Caputxines de Barcelona, també amb dificultats econòmiques. Ajuda aquesta que es va realitzar com en anys anteriors.

Volem expressar el nostre agraïment als voluntaris/es, feligresos, i altres donants que ho han fet possible.

Pel que fa a la col·lecta per Càritas diocesana de Barcelona, realitzada els dies 19 i 20 de desembre a la Parròquia, es van recollir 412,67 € que ja han estat lliurats a Càritas diocesana.

Aquest any el 12è Basar Parroquial destinat a Càritas Parroquial, no s´ha realitzat per la Pandèmia *(Esperem pogué realitzar-lo a la primavera i/o al juny del 2021, tot depenent de com evolucioni el Covid-19).

Per a Càritas Parroquial (Campanya de Nadal 2020) s´han rebut els següents donatius anònims per ajudar a persones necessitades: Un sobre amb 50,00 €. + Un sobre amb 50,00 €.  Donat en mà a la Sagristia: 150,00 €. Donatius aquests que es destinaran a ajudes puntuals de lloguers, llum, aigua, telèfon, llibres de text, medicaments, renovació de la targeta de la Seguretat Social, DNI, NIE, Passaports,...

Els aliments durant l´any es donen mitjançant DISA - Distribució Solidària d´Aliments *(en coordinació amb l´Arxiprestat de Sant Josep Oriol). La nostra Parròquia col·labora amb una quota mensual a les despeses generals de DISA junt amb la resta de les Parròquies de l´Arxiprestat de Sant Josep Oriol.

Recordem que tots els donatius a Càritas Parroquial desgraven en la declaració de la renda.

Cal però indicar-ho en el moment del donatiu i deixar per escrit: nom, cognoms i núm. del NIF.

Moltes Gràcies a tots i totes per la vostra generositat.

Barcelona, a 31 de desembre de 2020.

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te