Salutació del Rector
CAT  ESP  ENG
Salutació del Rector

image

Pau i Bé

Em plau de saludar-vos amb afecte sacerdotal i presentar-vos aquesta pàgina web de Serveis i Activitats de la Parròquia de Maria Mitjancera de totes les Gràcies de Barcelona.

Vol il·lustrar els cristians -i també els qui no en són- sobre què és això que tantes vegades hem sentit parlar: la Parròquia.

L´Església és visible i invisible alhora: és espiritual i terrenal al mateix temps. L´Església necessita organismes que orientin i ordenin les diverses associacions i moviments, per tal que la vitalitat interna sigui vigorosa i veritablement evangèlica. Volem que aquesta web sigui un veritable ajut per a tothom.

En nom del Consell Pastoral Parroquial i del Consell d´Economia Parroquial, rebeu una cordial salutació digital i afectuosa en Crist.

Ben vostre,
Mn. Jordi

---

* Breu nota històrica:

La Parròquia fou erigida el 26 de Juny de 1936, i es va construir des del 2 de Maig de 1943 fins a Novembre de 1944, en que va ser beneït el Temple. Però fins als anys 1960-1961 no s´acabaren tots els detalls.

L´església s´edifica damunt un terreny cedit pel Senyor Torrents, un generós barceloní que sols va demanar que la nova parròquia estigués sota l´advocació de Maria Mitjancera de totes les Gràcies.

L´actual Capella del Santíssim es va edificar en part dels terrenys de l´antiga Escola Parroquial de Maria Mitjancera, l´any 2000.

La parròquia fins a l'any 2020 ha tingut: 7 Rectors i 6 Vicaris.

 

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te