Càritas Parroquial - Informació Campanya de Nadal 2018
CAT  ESP  ENG
Càritas Parroquial - Informació Campanya de Nadal 2018

image

Amb molta satisfacció donem a conèixer els resultats obtinguts.

En la Campanya de recollida d’aliments, realitzada els dies 15 i 16 de desembre, es van recollir 1.560 kg. d’aliments, valorats en 4.245,70 €, que han permès repartir 42 lots a famílies necessitades.

S´han donat també aliments (10 lots) a les religioses Dominiques de Montsió d´Esplugues de Llobregat que passen series dificultats econòmiques. Ajuda aquesta que es va realitzar com en anys anteriors.

Així mateix a petició del grup de la Legió de Maria hem lliurat aliments (10 lots) a les religioses de clausura Clarisses Caputxines de Barcelona, també amb dificultats econòmiques. Ajuda aquesta que es va realitzar com en anys anteriors.

Volem expressar el nostre agraïment als voluntaris/es, feligresos, i altres donants que ho han fet possible.

Pel que fa a la col·lecta per Càritas diocesana de Barcelona, realitzada els dies 22 i 23 de desembre a la Parròquia, es van recollir 627,15 € que ja han estat lliurats a Càritas diocesana.

En el 10è Basar Parroquial destinat a Càritas Parroquial, realitzat entre el 26 de novembre i el 19 de desembre es van recollir 4.140,00 €.

Per a Càritas Parroquials´han rebut els següents donatius anònims per ajudar a persones necessitades: Un sobre amb un total de 100,00 €. Donat en ma a la Sagristia 300,00 + 150,00 + 60,00 amb un total de 510,00 €. Donat en ma al Despatx Parroquial: 500,00 €. Donatius aquests que es destinaran a ajudes puntuals de lloguers, llum, aigua, telèfon, llibres de text, medicaments, renovació de la targeta de la Seguretat Social, DNI, NIE, Passaports,... Els aliments durant l´any es donen mitjançant DISA - Distribució Solidària d´Aliments *(en coordinació amb l´Arxiprestat de Sant Josep Oriol). La nostra Parròquia col·labora amb una quota mensual a les despeses generals de DISA junt amb la resta de les Parròquies de l´Arxiprestat de Sant Josep Oriol.

Recordem que tots els donatius a Càritas Parroquial desgraven en la declaració de la renda.

Cal però indicar-ho en el moment del donatiu i deixar per escrit: nom, cognoms i núm. del NIF.

Moltes Gràcies a tots i totes per la vostra generositat.

Barcelona, a 31 de desembre de 2018.

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te