Càritas Parroquial - Informació Campanya de Nadal 2022
CAT  ESP  ENG
Càritas Parroquial - Informació Campanya de Nadal 2022

 image

Amb molta satisfacció donem a conèixer els resultats obtinguts.

En la Campanya de recollida d’aliments, realitzada els dies 10 i 11 de desembre, es van recollir 2.180 kg. d’aliments, valorats en 5.755,20 €, que han permès repartir 64 lots a famílies necessitades.

Així mateix a petició del grup de la Legió de Maria hem lliurat aliments (20 lots) a les religioses de clausura Clarisses del Convent de Santa Maria de Jerusalem de Barcelona, també amb dificultats econòmiques. Ajuda aquesta que es va realitzar com en anys anteriors.

Volem expressar el nostre agraïment als voluntaris/es, monitors/es de l´Esplai, feligresos, i altres donants que ho han fet possible.

Pel que fa a la col·lecta per Càritas diocesana de Barcelona, realitzada els dies 17 i 18 de desembre a la Parròquia, es van recollir 712,52 € que ja han estat lliurats a Càritas diocesana.

Aquest any el 13è Basar Parroquial destinat a Càritas Parroquial, realitzat entre el 28 de novembre i el 16 de desembre es van recollir 3.480,00 €.

Per a Càritas Parroquial (Campanya de Nadal 2022) s´han rebut els següents donatius anònims per ajudar a persones necessitades: Donat en mà a la Sagristia un sobre amb 120,00 €, i un sobre amb 500,00 €. A la bústia del Full Dominical: un sobre amb 10,00 €, i un sobre amb 5,00 €. Donatius aquests que es destinaran a ajudes puntuals de lloguers, llum, aigua, telèfon, llibres de text, medicaments, renovació de la targeta de la Seguretat Social, DNI, NIE, Passaports,...

Els aliments durant l´any es donen mitjançant DISA - Distribució Solidària d´Aliments *(en coordinació amb l´Arxiprestat de Sant Josep Oriol). La nostra Parròquia col·labora amb una quota mensual a les despeses generals de DISA junt amb la resta de les Parròquies de l´Arxiprestat de Sant Josep Oriol.

Recordem que tots els donatius a Càritas Parroquial desgraven en la declaració de la renda.

Cal però indicar-ho en el moment del donatiu i deixar per escrit: nom, cognoms i núm. del NIF.

Moltes Gràcies a tots i totes per la vostra generositat.

Barcelona, a 31 de desembre de 2022.

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te