Informació Important Covid-19 - Celebracions i Activitats
CAT  ESP  ENG
Informació Important Covid-19 - Celebracions i Activitats

   Parròquia Maria Mitjancera de totes les Gràcies

 

image

INFORMACIÓ IMPORTANT COVID-19 

*Actualització de 30 d´abril de 2020

 

Apreciat feligrès, apreciada feligresa i usuari/usuària:

La incertesa generada per l’arribada del Coronavirus al nostre país ens obliga, com a Parròquia i Comunitat Cristiana, a observar amb atenció el nostre entorn per adoptar diferents mesures de protecció que garanteixin i contribueixin a la seguretat dels nostres feligresos/es, empleats (Sagristà, Conserge dels Locals, Personal de neteja). Voluntaris i voluntàries de Catequesis, Rober, Càritas Parroquial, responsables dels diferents grups i associacions de fidels que fan vida a la Parròquia.

D´acord amb les instruccions de les autoritats civils de l´Unió Europea, Govern de España, Govern de Catalunya, orientacions de l´Ajuntament de Barcelona.

I els diferents comunicats i orientacions de la Santa Seu, Conferència Episcopal Espanyola, Conferència Episcopal Tarraconense, i de l´Arquebisbat de Barcelona.

I en coordinació dels diferents mossens i diaques del nostre Arxiprestat de Sant Josep Oriol. I tenint en compte les responsabilitats dels diferents Rectors. I amb el vist i plau de l´Arxiprest, i del Vicari Episcopal.

I amb les instruccions específiques de les autoritats sanitàries de l´OMS,  del Ministeri de Sanitat i del Departament de Salut. Les autoritats han recomanat una rebaixa de les activitats públiques fins el divendres 27 de març. I pròrroga fins a la mitjanit del 24 de maig.

Queden suspeses les Celebracions de les Misses diàries i dominicals que tenen lloc a la Capella i al Temple des del 14 de març al 17 de maig de 2020 (ambdós inclosos).

També queda tancada l´atenció personal al Despatx Parroquial durant aquestes dates.

No obstant l´Església Parroquial quedarà oberta segons els horaris habituals de feiners i festius per pogué venir a pregar. Seguint les instruccions de les autoritats civils, sanitàries, i religioses a partir del 31 de març i fins l´1 de maig a mitjanit el Temple i la Capella romandran tancats.

Queden suspeses les Activitats de Formació, i dels diferents Grups que tenen lloc en els Locals Parroquials del c. Còrsega, 67 baixos i del Rober Parroquial del c. Entença, 198-200 des del 13 de març al 24 de maig de 2020 (ambdós inclosos).

El servei de l´Espai Memorial - Columbari atendrà totes les peticions que ens siguin sol·licitades a la Parròquia directament i/o mitjançant Coral.*Per a més informació: http://coralmemorial.com/ca/parroquia-maria-mitjancera

No descartant que s'hagi de perllongar.

Els fidels que tenien Intencions de Misses encarregades des del dissabte 14 de març a les 20:00h al diumenge 17 de maig de replica rolex watches 2020, podran canviar dia i hora a partir del dilluns 18 de maig a dies i hores lliures. Aquesta gestió es podra realitzar al Despatx Parroquial i a la Sagristia del Temple.

Aquesta emergència sanitària i la posterior supressió de misses ens ha creat un problema econòmic de deu caps de setmana sense les entrades ordinàries per les col·lectes.
Pel que esperem de la vostra comprensió i generositat.

Per a més informació actualitzada:

 

OMS – Organització Mundial de la Salut:

https://www.who.int/es/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

 

Govern d´Espanya - Ministeri de Sanitat:

https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov-China/home.htm

 

Govern de Catalunya - Departament de Salut:

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov

 

Ajuntament de Barcelona - Agència de Salut Pública:

https://www.barcelona.cat/infobarcelona/ca/tema/informacions-sobre-la-gestio-del-covid-19

https://www.aspb.cat/noticies/preguntes-respostes-covid19

 

Santa Seu - Vaticà:

https://www.vaticannews.va/es/iglesia/news/2020-03/iglesia-medidas-contra-coronavirus-prevencion-oracion.html

 

Conferència Episcopal Espanyola:

https://conferenciaepiscopal.es/orientaciones-ante-la-situacion-actual

 

Conferència Episcopal Tarraconense:

http://www.tarraconense.cat/actualitat/noticies

 

Arquebisbat de Barcelona:

https://esglesia.barcelona/notes-de-premsa

 

Des de la nostra actuació responsable personal, ciutadana i cristiana, tots/es hem de col·laborar perquè aquest període de pandèmia es pugui superar el més aviat millor, i per a evitar la propagació del Covid-19.

 

Que Maria auxili dels cristians ens ajudi a tots i totes en aquests moments difícils.

 

Perdoneu les molèsties ocasionades.

Moltes Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

 

Barcelona, 14 de març de 2020

 

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te