Avís - Misses es reprèn el culte públic
CAT  ESP  ENG
Avís - Misses es reprèn el culte públic

replica watches

 

                 Tornen les Misses diàries, de vigília i dominicals

                        *(des del dilluns 18 de maig de 2020)

 

En referència a les Misses, el culte públic es reprèn seguin les normes de seguretat i d´ocupació dels temples dictades per a les autoritats sanitàries. D´acord amb les diferents fases de desconfinament previstes. 

Es per aquest motiu que seguint les instruccions de les autoritats civils, sanitàries, i religioses que a partir del dilluns 18 de maig de 2020 *(fase 0,5 i 1 de desconfinament) torna el Culte Litúrgic públic amb participació de fidels. L´accés a l´església restarà obert per a la visita i pregària al Santíssim i al Sant Crist com de costum. Així com el rés del Sant Rosari a les 19:30 hores de dilluns a diumenge.

Recordem els horaris de les Misses:          

     ● Dilluns a Divendres: 08:00 h (català) i 20:00 h (castellano)

     ● Dissabtes matí: 13:00 h (castellano) Dissabte tarda: 20:00 h (català)

     ● Diumenges i festes de precepte:

                         11:00 h (català), 13:00 h (castellano), i 20:00 h (bilingüe)

     ● Festius que no són de precepte:

                         11:00 h (català) i 20:00 h (castellano)

A l´entrada del Temple (c. Entença, 198-200), de la Capella (c. Entença cantonada amb c. Còrsega) i dels Locals Parroquials (c. Còrsega, 67 bxs.) hi ha publicat el PROTOCOL D´ACTUACIÓ DE LA PARRÒQUIA MARIA MITJANCERAamb la represa de les celebracions litúrgiques amb fidels. I de les activitats i serveis parroquials.

Amb les MESURES DE PREVENCIÓ I SEGURETAT HIGIÈNIQUES PER A LA CELEBRACIÓ DEL CULTE PÚBLIC EN ELS TEMPLES CATÒLICS DURANT EL DESCONFINAMENT I RESTRICTIVES EN TEMPS DE PANDÈMIA FINS QUE HI HAGI UNA VACUNA MÈDICA.

Que que en tot moment hauran de seguir els sacerdots, fidels, personal laic al servei de la parròquia, voluntaris/es, responsables de Catequesi, Càritas Parroquial, Grups i Activitats, usuaris/es del Despatx Parroquial, i dels locals i instal·lacions parroquials.

Des de la nostra actuació responsable personal, ciutadana i cristiana, tots/es hem de col·laborar perquè aquest període de pandèmia es pugui superar el més aviat millor, i per a evitar la propagació del replica watches Covid-19.

Cal en tot i per a tot mantenir la màximaprudència, prevenció i responsabilitat, ja que el virus Covid-19 continua actiu i té una gran potència de contagi. 

Moltes Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Barcelona, 8 de maig de 2020

 

replica watches uk

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te