Missa i Benedicció Columbari
CAT  ESP  ENG
Missa i Benedicció Columbari

Gucci Replica Handbags

El Provicari General de l´Arquebisbat de Barcelona beneirà l’Espai Memorial

de la Parròquia Maria Mitjancera de totes les Gràcies de Barcelona.

El Provicari General de l´Arquebisbat de Barcelona Dr. Joan Galtés i Pujol, serà l’encarregat de beneir el nou Espai Memorial de la Parròquia Maria Mitjancera. Aquesta nova zona està formada per un conjunt de columbaris destinats a custodiar les urnes funeràries dels difunts.

Aquesta benedicció simbolitza la inauguració de l’Espai Memorial i la celebració eucarística corresponent per fer d’aquesta àrea un espai consagrat a la fe catòlica. Amb aquest ritual, l’Església converteix els columbaris en un lloc sagrat on conservar el record i la connexió del difunt amb la fe que ha practicat en vida. 

 

L’Espai Memorial, únic a l´Eixample Esquerra de Barcelona

L’Espai Memorial s’ha ubicat a l’antiga capella del Santíssim i al costat esquerra de l´Altar Major tot respectant el conjunt arquitectònic del temple. Els columbaris presenten tres modalitats diferents: el familiar amb espai per a quatre urnes; el mitjà per a dues urnes; i el petit per a una urna.

Amb aquest nou espai, es converteix en el tercer temple de la ciutat de Barcelona en instal·lar columbaris i recuperar, així, la tradició eclesiàstica de situar les restes dels difunts en el marc dels temples parroquials i mantenir la pregària.

El projecte ha comptat amb el vist-i-plau de l´Arquebisbat de Barcelona i del Consell Pastoral Parroquial, i ha estat impulsat per l´actual Rector de la Parròquia i els tècnics de l’empresa Coral Memorial qui també gestiona juntament amb la Parròquia la pre-reserva, assessorament personal i professional, orientació i serveis religiosos i espirituals personalitzats, tràmits legals amb les companyies d´assegurances i empreses funeràries, urnes personalitzades, i contractació dels columbaris.

Aquest Espai Memorial compleix les Normes i Orientacions donades per la Santa Seu (Vaticà), i les Normes diocesanes per a la construcció i administració de cineraris / columbaris de l´Arquebisbat de Barcelona (gucci replica handbags Decret 12/17 de 05-05-2017).

 

Eucaristia i benedicció

La celebració eucarística i benedicció serà el diumenge 25 de novembre de 2018 a les 11:00 hores.

 

Confiant comptar amb la vostra assistència,

rebeu una cordial salutació.

Consell Pastoral Parroquial


*Per a més informació: http://coralmemorial.com/ca/parroquia-maria-mitjancera/

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te